VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Border Collie Dag 2005

Lørdag d. 20. august var det tid til Border Collie Dag - en altid hyggelig dag med masser af border collier og hyggeligt samvær. Frida skulle deltage i agility, men grundet hendes nylige operation flyttede jeg hende til seniorklassen, selvom dyrlægen havde sagt at hun godt måtte løbe synes jeg ikke der var nogen grund at hun skulle springe 60 cm med sting i maven, når hun kunne nøjes med mindre.

Det var første gang Frida deltog i seniorklasse og hun havde lidt svært ved at vænne sig til de lavere spring, men det gik fint og hun nød bare at få lov til at arbejde lidt igen. Det er ikke nemt at holde en arbejdsnarkoman i ro.

Derudover deltog Frida i Flyball hvilket hun elsker kombinationen af bold og spring er lige hende. Man skulle løbe 3 løb mod den samme hund og den samlede bedste gik så videre. Desværre faldt bolden ned i maskinen i første løb så hun ikke kunne finde den og kom derfor sent i mål, i andet løb gik det fint og begge hunde var meget tæt på hinanden, men Frida tabte, i 3. løb tog hun så revanche og vandt. Men vi gik jo så ikke videre. Michael Varding-Hasse tog et par billede af Frida og tak for det!

Vi deltog også i for-sjov klasserne og Frida genvandt titlen "Bedste Stritører" for 2. gang. Klassen blev bedømt af udstillingsdommer Bob Tunnicliff fra England. Vi deltog også i Bedste Pels og Bedste ikke sort/hvid, men dem vandt vi ikke. Vi deltog for 3. gang i kampen om "Den gyldne apport" men blev den gang slået ud af en juicekarton der punkterede - det syntes Frida godt smagte grimt.

Wilma deltog i udstillingen og det kan du læse mere om og se billeder ved at klikke her.

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 25-03-2006 18:09 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.