VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Dania Cup 2000 i Helsingør

I perioden 9. - 15. juli blev det største stævne nogensinde i Danmark afholdt. Stævnet blev arrangeret i samarbejde med Kvistgård Agility Forening, så naturlig nok blev jeg involveret en del i alle de forberedende øvelser.

Allerede i marts måned tilbragte jeg mange hyggelige og lærerige timer om aftenen og i weekenderne med Linda J. Philipsen på mit arbejde, hvor vi arbejdede med brochure og tilmeldinger med mere. Og når man sætter 2 perfektionister sammen den ene værre end den anden så tager det sin tid, men resultaterne var også derefter.

Herefter gik det ellers der ud af indtil vi endelig kunne se resultaterne i juli måned med afholdelsen af et utrolig godt hel uges stævne.

Frida og jeg løb i alle de løb vi kunne, men det var svært både at være hjælper og så samtidig skulle løbe. Tit måtte jeg smide hvad jeg havde i hænderne, hive fat i hunden, varme lynhurtigt op og så ind og løbe. Så løbene blev ikke altid helt optimale.

Det var en utrolig hård uge, men alligevel en uge med flest gode oplevelser, men hvor ville jeg have ønsket, at jeg ikke skulle på arbejde om mandagen. Jeg kunne uden problemer have sovet en hel uge efter.

Foreløbig er det planen at der afholdes et nyt Dania Cup i 2003. Det er meningen at de store hel uges stævner skal afholdes skiftevis i Danmark, Norge og Sverige. I 2001 var det så det Sveriges tur med Bollnässveckan, i 2002 er det så igen Norge med en ny Tønsberg Uke. Vi har allerede d. 4. januar reserveret et værelse, så vi skal helt sikkert af sted igen.

Banegennemgang i solskin under Dania Cup

Tilbage til agilitysiden.

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 25-03-2006 18:09 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.