VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

European Open 2006 i Luxembourg

I år var Frida og jeg for 3. gang til European Open og i år var Wilma så også med for 1. gang. I år var det i Luxembourg d. 29.-30. juli og det var som altid en stor oplevelse. Hele arrangementet var gennemført fra ende til anden og der var virkelig tænkt på at gøre det bedst muligt for deltagerne, både hunde og mennesker.

Det er utroligt at et stævne med næsten 700 deltagende kan fungere så godt og så gnidningsløst og næsten efter tidsplanen. Det er noget de danske stævnearrangører kan lære noget af.

I år deltog som sædvanlig kun en lille håndfuld danskere nemlig Regin Reinhard og Acer, Kirsten Nielsen og Spike, Jørn Platz og Quincy, Lena Rahbek og Tarco (alle fra NPA) og Annett Rasmussen med Zoey. 

Frida løb ikke særlig godt om lørdagen i de individuelle. Et løb med 10 fejl og en disk, men trods det var hun en af de 2 danske hunde med bedst resultat og hun blev derfor udtaget til finalen. I finalen med den finske dommer Mia Laamanen lavet en meget nordisk bane, som passede meget bedre til Frida og min handling end de baner vi havde i dagens løb. Mange af deltagerne fra de sydlige lande var virkelig på den med hvordan de skulle handle banen. Frida løb rigtig godt, men desværre endte det med en disk alligevel.

Søndag løb Frida rigtig godt og jeg følte vi virkelig havde fået kontakt igen. Hun løb to dejlige fejlfrie, det samme gjorde hendes bror Acer, men desværre blev vores 2 holdkammerater begge disket i begge deres løb og vores løb talte derfor ikke med i holdfinalen. Øv altså. I Agility blev Frida nr. 33 af 329 hunde og i spring nr. 76. Ikke dårligt af en gammel dame på næsten 10 år.

Wilma deltog også i alle løb, men hun er jo kun lige startet i kl. 1 herhjemme og banerne var alt alt for svære for hende, hun kom igennem et løb med mange fejl og 3 med disk. Men hun havde det vildt sjovt (lidt for sjovt måske ;-) og heldigvis får man jo lov til at løbe banerne færdig uanset hvad.

Der er masser af links til billeder, resultater og baner på EO's hjemmeside: www.eo2006.com. Næste år er det i Italien, så må vi se om vi er klar til det endnu engang.

Her nedenfor er en masse billeder af Frida og Wilma på banerne. Billederne er taget af Lena Rahbek eller stammer fra diverse hjemmesider rundt omkring.

EO indmarch:

Frida til EO:

Billeder af Wilma til EO:

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 23-08-2006 21:10 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.