VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Ferie i Frankrig 2005 - Badning s. 1

Så er vi hjemme igen efter 4140 km i bilen. Vi kørte til Entrecasteaux i Provence, Sydfrankrig for at besøge mine forældre og derfra til European Open 2005 i Schweiz.

Vejret i Frankrig var overmåde varmt med op til 40 grader i skyggen flere dage, så det var varmt for hundene, så vi sørgede for at finde bademuligheder til dem og de nød bare at hoppe i vandet. Wilma har aldrig rigtig syntes om det der med badning, men nu nyder hun bare at ligge ude i vandet og er ikke til at drive ind igen. Så hundene tror nok vi har været på badeferie.

Det bjergede område var dog meget hårdt ved hundenes poter og især Wilma fik problemer. Hun kommer normalt aldrig på andet end græs, marker og skovstier, så sten og asfalt ødelagde hendes poter, men efter et par hviledage var hun klar igen.

Det var Wilma's første store biltur og selv om hun er vant til at køre i bil til alt muligt, så var det er stor oplevelse for hende. De første dage hos mine forældre var hun meget stresset over hvad der skete, mens så faldt hun til ro og resten af turen har hun taget meget roligt. Men hun er jo selvfølgelig ikke en lige så garvet bilturist som Frida, der bare nyder at være med alle vegne. Wilma har været mange nye steder f.x. på markeder i Frankrig, har sovet på hotel, har sovet i telt og meget mere, så hun har virkelig prøvet noget nyt.

Vi havde mange dejlige oplevelser som I kan se her nedenfor - de er delt lidt op i emner på forskellige sider - klik på links for at gå til den ønskede billedside:

Badeferie!

Lac Carces: Et af de første steder hundene badede var Lac Carces, en kæmpe kunstig sø, som ligger i forbindelse med et kraftværk. Vandet var dejligt køligt og det mørke sand var vist dejligt at rulle i.

Entrecasteaux: Gennem Entrecasteaux løber der en flod. På denne årstid er der ikke meget vand i, men det var fint til hundene. I forbindelse med floden var der også Pique Nique område med græs, hvor hundene kunne lege. Det var et af de få steder med græs.

Se endnu flere billeder fra vores ferie i Frankrig her:
 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 25-03-2006 18:10 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.