VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Billeder fra Kevin Evans Kursus - Påsken 2006

I Påsken 2006 har vi været på hyrdekursus i Sverige hos Lottie Hansson - Kennel Somollis. Instruktør var Kevin Evans fra Wales. Kevin er en af de meget unge dygtige handlere som har vundet en masse. Han er vokset op med får og hunde i stedet for legetøj, så han har trods sin alder rigtig mange års erfaring. Hans far lever simpelthen af at træne andre folks hunde op og får ca. 10 nye hunde til træning hver uge.

Kevin syntes rigtig godt om Wilma. Hun er jo efter 2 walisiske forældre, så han kendte bare alle hundene på hendes stamtavle og kunne fortælle hvor god den og den hund havde været. Det er jo altid sjovt at høre lidt mere om. Ifølge Kevin er hendes afstamning "as good as they get". At han så også har en svaghed for splitface hunde og har haft flere af dem gjorde jo ikke at han syntes mindre om hende.

Wilma startede med at vise sig fra sin rigtig gode side. Og Kevin syntes at jeg havde gjort det godt med at træne hende indtil nu (rart at vide at jeg ikke har ødelagt noget endnu - selvom jeg jo ikke er den mest erfarne hyrde). Så gik vi i gang med træning og Kevin viste mig en ny måde at træne udløb på, som føltes helt modsat for mig og som jeg blev total forvirret af og placerede mig total forkert og fik gjort Wilma totalt forvirret også, men efter et stykke tid begyndte jeg at kunne se fidusen og det begyndte at virke. Men Wilma var godt nok træt oven i hovedet da første dag var slut (og det var jeg nu også).

Efter at ha' sovet helt vildt dårligt på min luftmadras, som støjede hver gang jeg vendte mig var jeg ikke ligefrem frisk og udhvilet til næste dag, men det var der jo ikke noget at gøre ved. Denne dag arbejde vi stadig med udløbsteknikken og gik også i gang med at forbedre hendes fradrivning.

Kevin er den første som Wilma nogensinde har villet arbejde for ud over mig, så han syntes han lige skulle tage hende med hjem til Wales og træne hende op til World Trial. Det er jo selvfølgelig dejligt at han mener hun har potentiale til det men jeg vil jo ikke undvære hende.

Vi har nu en del nyt at træne på og jeg skal lige ha' tænkt tingene lidt igennem. Det er jo nemt bare at gøre hvad man har gjort hele tiden, men hvis nu det nye virker så skal det jo prøves igennem. Lige nu skal både Wilma og jeg lige fordøje indtrykkene og så igang med træningen.

Frida var selvfølgelig med og nød det dejlige solskinsvejr.

Wilma følger intenst med i hvad fårene laver.

Wilma ved det hjulspor, hvor hun lidt senere rullede sig i en mudret vandpyt og blev total beskidt, våd og ulækker.

Wilma i smuk stil

Ja der er jo fart over feltet på den lille sprinter

Super sprinteren Wilma

Se flere billeder fra kursus: Klik her!
 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 17-04-2006 08:20 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.