VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Middag med Den Skaldede Kok

Der kan faktisk komme noget ud af at udfylde alle de konkurrencer man finder på internettet. I marts 2006 deltog jeg i Favoritvalg 2006, hvos man skulle stemme om hvilke retter man bedst kunne li'. Kort tid efter fik jag så en mail med denne tekst:

Kære Janne Litgov,

Du har vundet en gourmetmiddag for 10 personer i Danske Slagteriers konkurrence Favoritvalg 2006 på www.svinegodt.dk. Et stort tillykke.

"Den skaldede kok" vil komme hjem til dig og kokkerere for dig og 9 andre, af dig inviterede gæster.

Det mere praktiske omkring tidspunkt m.m vil min kollega Pernille Bech vende tilbage til dig om.

Vil du bekræfte modtagelsen af denne mail, samt sende mig din nøjagtige adresse. 

Med venlig hilsen
Merete Godsk Johannesen

DANSKE SLAGTERIER
Tlf. 3373 2596

Jeg måtte lige læse den et par gange før det gik op for mig at det ikke var en joke. Og så var det jo bare igang med planlægningen. Det viste ikke at være så nemt at finde en dato, hvor både kokken, jeg og de venner jeg helst ville ha' med kunne. Der skulle jo både tages hensyn til agilitykonkurrencer, hyrdekonkurrencer og folks ferieplaner, men det lykkedes og datoen blev fastlagt til d. 16. september. I går oprandt så endelig dagen og alle gæsterne. Da jeg ikke selv har plads til 10 mennesker til middag blev det hele holdt hos Gitte og Jeppe i deres nye hus i Gørslev.

Jeg ankom ved 15-tiden sammen med min lillebror og da var Jeppe igang med at vaske gulve. Derefter startede vi på borddækningen og jeg synes selv at det blev rigtig flot.

Kl. ca. 17 ankom der en kok fra Den Skaldede Kok Catering og begyndte at gøre klar alt var forberedt hjemmefra, så det var lige klar til at komme i ovnen. En times tid senere ankom den skaldede kok himself på sin store harley i lædervest og lignede mere en rocker end en kok. Det tog lidt tid inden han nåede ind i køkkenet for udenfor blev han mødte af 3 dejlige små border collie hvalpe på snart 6 uger og hvem kan stå for det?

Kokken viste sig at være en utrolig rar fyr og vi fik alle et kæmpe kram og kindkys. Han er vist aldrig før blevet udsat for et selskab af så mange hundefreaks. De fleste af gæsterne kom direkte fra hyrdekonkurrence eller agilitykonkurrencer og ankom i deres grimme hyrdetøj med store støvler eller træningstøj. Men så forsvandt folk ud på badeværelset og blev forvandlet til festklædte gæster. Her ovenfor er Rikke igang med en meget malerisk beskrivelse hvordan en hyrdekonkurrence foregår. Colaen er udsætterpæl, skålene med dip er grindepar osv. Om han fattede en brik at forklaringen vides ikke, men han syntes da det lød spændende ;-)

Middagen blev klar menuen var følgende:

Forret:
Grillede portobello-svampe med mozzarella, røget bacon og ristet hvidløg - serveret på hjertesalat. Hertil hjemmebagt brød.

Hovedret:
Indbagt mørbrad med spinat og serranoskinke med tomat- og dadelkompot, kraftig skysauce og ristede kartofler.

Ost:
Tallerken med 3 oste – hertil hvidvinsmarinerede druer og hjemmebagt knækbrød

Dessert:
Valnøddekage med chokolade – hertil bagte æbler og hindbærshot.

Hertil forskellige vine og petit four til kaffen. 

Inden hver ret forklarede kokken entusiastisk og retten og hvad den bestod af og hvordan den var lavet og hvilke råvarer som var brugt f.x. bornholmsk rapsolie.

Alle gæsterne. Fra venstre side: Lone, Gitte, Hans Jørgen, Susanne, Morten, Rikke, Jeppe, Erica og Regin. Her ved forretten.

Kokkene i gang i køkkenet.

Den superlækre svinemørbrad.

Lone og Gitte be'r vist bordbøn. Lone udtalte i hvert fald om hovedretten: "Får man den serveret i himmelen så vil jeg gerne dø nu!". Maden var simpelthen bare lækker og smagfuld.

Kokken.

Bordet var pyntet bl.a. med små græskar.

Min lillebror, Morten.

Regin, Erica, Jeppe og Rikke.

Den lækre dessert.

Det var en utrolig hyggelig aften. Hvor snakken om hunde, border collier i særdeleshed, hyrdning, agility og nuttede hvalpe gik livligt. Jeg er meget glad for at jeg fik mulighed for at dele denne aften med mine venner.

En stor tak til Gitte og Jeppe som lagde hus til. Og så til Rikke, Hans Jørgen, Susanne, Erica og Regin fordi I kom og deltog og var med til at gøre det til en god middag. Og til lillebror Morten - tak for hjælp med borddækning!

Og så en tak til Wilma, Frida, Panik, DuDer, Spunky, Don og Zia med de små Ori, Dez og Noa fordi I opførte rimelig ordentligt hele aftenen! 

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 17-09-2006 20:39 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.