VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Oslo Agility Show 2000 & 2001

I maj 2000 var en smut tur til Norge til 2-dages stævne. Det var et virkelig hyggeligt stævne og vi fik besøgt Frida's mor, da vi var så heldige at kunne bo hos Aina (Frida's opdrætter).

Desværre var vejret ikke ligefrem med os. Det regnede ofte og værst af alt blæste det, så man blev simpelthen så træt i hovedet af alt det vind, så det en gang i mellem bare var rart at sætte sig ind i sin bil og lukke dørene og nyde et øjebliks stilhed.

Under stævnet fik vi rigtig god erfaring med at løbe på grus, i regnvejr og blæst, så forhindringerne væltede og vi fik da også et par rigtig gode løb.

Men vi tog tager af sted igen i 2001 og håber på bedre vejr!!

 

2001 - Oslo Agility Show i Norge


I maj 2001 var det så igen tid til en tur til Norge, til Oslo Agility Show. Showet var denne gang anlagt meget større med mange sponsorer og reklamer og interviews på norsk TV og stævnet var flyttet til Linderudbanen, hvor der var lidt bedre forhold.

Vi kørte op fredag morgen, så vi kunne være klar fra morgenstunden om lørdagen. Endnu engang boede vi hos Aina og hyggede os rigtigt. Forhåbentlig kommer Aina snart en tur til Danmark, så vi kan gengælde hendes gæstfrihed.

I alt deltog der denne gang de danskere med 10 hunde og vejret var meget bedre med dejligt solskin.

Mine løb var ikke lige de bedste bl.a. blev jeg disket på grund af en norsk særregel, som gør at man skal tage vippen om igen, hvis hunden springer af vippen før den er helt i jorden. Normalt dømmes dette som en fejl og ikke en vægring og når der ligger en tunnel 4 m væk som Frida ved at hun skal i, så har jeg ingen jordisk chance for at få hende stoppet og hevet tilbage over vippen. Så det var ret frustrerende, men om ikke andet så fik vi trænet meget vippe den weekend.

Der var mange gode danske placeringer i weekendens løb. Fridas bedste var en 9. plads i Agility-åben. Om lørdagen stillede vi også med et dansk hold, KAF-power, og vandt! Det var nu ikke Frida's skyld med 20 fejl, men heldigvis kunne resten af holdet klare 3 fejlfrie løb. Søndagen arbejdede Frida og jeg hårdt for at gøre vores bedste i holdløbet, men desværre var der 2 disk på holdet, så holdet sammenlagt blev disket.

Søndag aften gik vi lige en tur inden vi kørte hjem ad og så var vi trætte hjemme om natten kl. 03.10 og lå i sengen og sov kl. 03.12.

Tilbage til agilitysiden.

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 25-03-2006 18:09 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.