VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Frida's Venner

Her nedenfor kan du se billeder af nogle af de hunde og mennesker Frida hygger sig med. Under Links kan du finde vej til flere hundevenners hjemmesider.

Ela er Frida's mor og der er ingen tvivl om at Frida kan huske hende. Straks hun ser Ela smider hun sig foran hende og slikker hende i mundvigene. Kærligheden er dog ikke altid helt gengældt. Ela synes vist hun er en noget anmassende "hvalp", men de hygger sig nu fint sammen når de mødes og vi er gerne i Norge 1-2 gange om året for at løbe agility.

Ovenfor ses sheltien Rikke med Ela i baggrunden. Rikke er Frida's reservemor, som hjalp til med hvalpene, da Ela begyndte at blive træt af dem. Rikke er Frida's yndlingssheltie og er helt sikkert grunden til at Frida har en vis forkærlighed for sheltier.

Acer er Frida's kuldbror. Han er lige så sort, som Frida er hvid. Frida vil gerne lige markere at hun bestemmer, men derefter hygger de sig gerne og når de går tur sammen foregår det skulder ved skulder. Og sådan noget som at indtage en sofa sammen kan de hurtigt blive enige om.

Dinah er mine forældres Schæfer på 10 år. Frida og Dinah tilbringer meget tid sammen og for det meste går det fint og de kan også lege hyggeligt sammen. Men Frida er en bestemt dame og tror at hun skal bestemme, men Dinah er ældst og mener helt sikkert at det må tæller mest. Frida ville dog aller helst vist hun kunne få lov til at putte sig ind til Dinah, men så synes Dinah altså at hun er "bare for meget" og går sin vej.

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 25-03-2006 18:10 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.