VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Ferie i Frankrig 2005 - Badning s. 2

Vi havde mange dejlige oplevelser som I kan se her nedenfor - de er delt lidt op i emner på forskellige sider - klik på links for at gå til den ønskede billedside:

Badeferie!

I poolen: Når naboens hus ikke er udlejet har mine forældre lov til at bruge poolen og det benyttede vi os af. Frida har jo gået til svømning herhjemme, så hun sprang bare i, men det tog et par dage før Wilma turde ta' hovedspring, men til sidst var hun lige så pjattet som Frida.

I Middelhavet: Vi tog også til Middelhavet en enkelt dag. Hundene nød vandet og at kravle på klipperne. Vi badede et sted som hedder Cap Sardinaux, som ligger ikke så langt fra byen Ste. Maxime, hvor vi sluttede dagen af. Badestedet er et af de få steder, hvor man må ha' hunde med, men stranden er så heller ikke så fin som andre steder, men det bekymrede nu hverken Frida eller Wilma bare de kunne lege og blive kølet af i vandet. Frida skar desværre sin pote på klipperne og der er derfor flest billeder af Wilma, da Frida lagde sig på tæppet efter skylning af poten.

Sillans La Cascade: Et utrolig smukt lille vandfald. Om sommeren er der ikke så meget vand i det, men på udsigtsbillede kan det lige anes. Der er en 1600 m lang gåtur til vandfaldet og nede ved bunden er der masser af bademuligheder for både hunde og mennesker. Vi fandt et fredeligt sted hvor hundene kunne nyde det kølige vand og Wilma kunne lave hovedspring.

Se endnu flere billeder fra vores ferie i Frankrig her:

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 25-03-2006 18:10 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.